Stroje na zpracování citrusů Kreuzmayr se používají k šetrnému odšťavňování široké škály citrusových plodů, jako jsou pomeranče, citrony, limetky, grapefruity, melouny, ananasy, mandarinky, kaktusy a mnoho dalších. V prvním kroku, pokud je to potřeba, struhadlo na citrusy jemně odstraní mastné části ovoce, které se nacházejí vnější vrstvě slupky. Poté lis na citrusy optimálně vytlačí šťávu z ovoce. Nakonec finišer ovocné šťávy zajišťuje její rafinaci a čištění.
BROŽURA KE STAŽENÍ
Stroj na rašplování citrusů slouží k odstranění částí ovoce obsahujících olej, které se nacházejí vnější vrstvě citrusové kůry. Speciálně uspořádané rašple umožňují zpracovat ovoce různých velikostí nejlepším možným způsobem bez nutnosti výměny stroje a bez ztráty času.
Technické údaje:
Lis na citrusy Kreuzmayr se používá k šetrnému odšťavňování různých druhů ovoce, jako jsou pomeranče, citrony, limetky, grapefruity, ananasy, melouny, kaktusy a mnoho dalších. Po nastavení vzdálenosti mezi válci je možné lisovat ovoce různých velikostí. Integrované rotující válce dopravují ovoce do lisu, kde je rozříznuto na dva kusy a šťáva je kompletně vymačkána. Výlisky (zbytky po lisu) se shromažďují ve výsypné nádobě a lze je pohodlně likvidovat.
Technické údaje:
Dokončovací zařízení na šťávu Kreuzmayr se používá k čištění a zušlechťování šťávy získané z lisu na citrusy. Dužnina v surové šťávě, včetně vláken a semen, je co nejúčinněji oddělena a na konci stroje odvedena ven. Různé perforace sít a plynulá regulace protitlaku umožňují nastavit obsah dužniny v šťávě podle potřeby.
Technické údaje:
POUŽITÍ
Stroj na rašplování citrusů slouží k odstranění mastných částí ovoce, které se nacházejí ve vnější vrstvě slupky citrusových plodů. Lis na citrusy je určen k šetrnému odšťavňování široké škály ovoce, jako jsou pomeranče, citrony, limetky, grapefruity, ananasy, melouny, kaktusy a mnoho dalších. Finišer se používá k čištění a zušlechťování šťávy extrahované z lisu na citrusy.
FUNKCE
Ovoce se plní do lisu a pomocí dvou rotujících válců je dopraveno dále do lisu, kde je rozříznuto na dva kusy a vymačkána šťáva.
PROVOZ
Stroj na rašplování citrusů je navržen tak, aby nebylo potřeba žádné předběžné kalibrování velikosti ovoce a obsluhu může zvládnout jedna osoba. Díky variabilní lisovací mezeře může být lis na citrusy naplněn ovocem různých velikostí. Snadno vyměnitelná síta s různými perforacemi zajišťují individuální a dokonalý výsledek ve spojení s finišerem.
VÝHODY
Stroj je vyroben výhradně z nerezové oceli
Připraven k použití ihned po dodání
Velmi jednoduchá obsluha
Minimální nároky na údržbu
Jednoduché a rychlé čištění