Menu

Zpracování citrusů – Specializovaná zařízení pro efektivní výrobu citrusových šťáv a produktů

SÍLA SLUNCE VE ŠŤÁVĚ

Stroje na zpracování citrusů Kreuzmayr se používají k šetrnému odšťavňování široké škály citrusových plodů, jako jsou pomeranče, citrony, limetky, grapefruity, melouny, ananasy, mandarinky, kaktusy a mnoho dalších. V prvním kroku, pokud je to potřeba, struhadlo na citrusy jemně odstraní mastné části ovoce, které se nacházejí vnější vrstvě slupky. Poté lis na citrusy optimálně vytlačí šťávu z ovoce. Nakonec finišer ovocné šťávy zajišťuje její rafinaci a čištění.

 

Lisovanie citrusov

BROŽURA KE STAŽENÍ

KPC STROJ NA RAŠPĽOVANIE CITRUSOV

 

Stroj na rašplování citrusů slouží k odstranění částí ovoce obsahujících olej, které se nacházejí vnější vrstvě citrusové kůry. Speciálně uspořádané rašple umožňují zpracovat ovoce různých velikostí nejlepším možným způsobem bez nutnosti výměny stroje a bez ztráty času.

Technické údaje:

  • Hodinový výkon [kg/h]: 2000
  • Příkon [kW/A]: 4,0 / 16
  • Elektrické připojení [V/Hz]: 3×400 V / 50 Hz
  • Hmotnost [kg]: 560

KPC LIS NA CITRUSY

 

Lis na citrusy Kreuzmayr se používá k šetrnému odšťavňování různých druhů ovoce, jako jsou pomeranče, citrony, limetky, grapefruity, ananasy, melouny, kaktusy a mnoho dalších. Po nastavení vzdálenosti mezi válci je možné lisovat ovoce různých velikostí. Integrované rotující válce dopravují ovoce do lisu, kde je rozříznuto na dva kusy a šťáva je kompletně vymačkána. Výlisky (zbytky po lisu) se shromažďují ve výsypné nádobě a lze je pohodlně likvidovat.

Technické údaje:

  • Hodinový výkon [kg/h]: 2000
  • Příkon [kW/A]: 5,0 / 16
  • Elektrické připojení [V/Hz]: 3×400 V / 50 Hz
  • Hmotnost [kg]: 820

KJF DOKONČOVACIE ZARIADENIE NA ŠŤAVU

 

Dokončovací zařízení na šťávu Kreuzmayr se používá k čištění a zušlechťování šťávy získané z lisu na citrusy. Dužnina v surové šťávě, včetně vláken a semen, je co nejúčinněji oddělena a na konci stroje odvedena ven. Různé perforace sít a plynulá regulace protitlaku umožňují nastavit obsah dužniny v šťávě podle potřeby.

Technické údaje:

  • Obsah [litry]: 2000
  • Příkon [kW/A]: 3,0 / 16
  • Elektrické připojení [V/Hz]: 3×400 V / 50 Hz
  • Hmotnost [kg]: 300

POUŽITÍ
Stroj na rašplování citrusů slouží k odstranění mastných částí ovoce, které se nacházejí ve vnější vrstvě slupky citrusových plodů. Lis na citrusy je určen k šetrnému odšťavňování široké škály ovoce, jako jsou pomeranče, citrony, limetky, grapefruity, ananasy, melouny, kaktusy a mnoho dalších. Finišer se používá k čištění a zušlechťování šťávy extrahované z lisu na citrusy.

FUNKCE
Ovoce se plní do lisu a pomocí dvou rotujících válců je dopraveno dále do lisu, kde je rozříznuto na dva kusy a vymačkána šťáva.

PROVOZ
Stroj na rašplování citrusů je navržen tak, aby nebylo potřeba žádné předběžné kalibrování velikosti ovoce a obsluhu může zvládnout jedna osoba. Díky variabilní lisovací mezeře může být lis na citrusy naplněn ovocem různých velikostí. Snadno vyměnitelná síta s různými perforacemi zajišťují individuální a dokonalý výsledek ve spojení s finišerem.

VÝHODY

  • Stroj je vyroben výhradně z nerezové oceli

  • Připraven k použití ihned po dodání

  • Velmi jednoduchá obsluha

  • Minimální nároky na údržbu

  • Jednoduché a rychlé čištění

Katalog zařízení

Zavřít
Zavřít